Nicht-geklaut

Mijn pagina's

Vrienden

Moderator moderator

Foto albums

Mary-Jo gronde 12 jaar geleden in Sachsen-Anhalt de Band ''Mary-Jo und Band''.
Na het 10 jarige bestaan in Augustus 2016 besloten Mary-Jo en haar bandleden de naam van de band in ''nicht-geklaut '' te veranderen.
De vier bandleden hebben hun wens vervuld om na het 10 jarige jubileum ook hun eigen muziek te gaan componeren .
Einde 2016 zijn zij aan hun eerste Album begonnen , enkele nummers van hun eerste Album waren al geschreven in de tijd dat de gitarist en zangeres nog in Nederland woonden .
De liedjes zijn damals geschreven in hun kleine home studio in Wormerland maar zijn door de verhuizing naar Duitsland in 2006 tien jaar in de kast blijven liggen .
7 Dezember 2016 was het dan zover , het eerste Album ( Duitse versie ) ''das Leben ist öfters doch so schwer'' kon aan alle muziek webshops geleverd worden .
Het eerste Album is volledig in eigen beheer opgenomen en geproduceerd .
Momenteel word gewerkt aan het tweede Album wat ook compleet in het Nederlands te verkrijgen
zal zijn .
De liedjes gaan over alledaagse dingen en kunnen worden ingedeeld in de categorie levensmuziek , in het duits Schlager genoemd .
Voor de Fans van engelstalige muziek worden ook een paar mooie liedjes geschreven , het liedje ''Your Love'' ( Pop Genre ) werd 10 februarie 2017 uitgebracht .
U vind de teksten op de Website in het Nederlands , Duits en Engels .

Berichten

  • Nicht-geklaut
    Nicht-geklaut uploaded 1 new photo to Newsfeed Photos album
    Nieuwe carnavalskraker van de band Nicht-geklaut Wat smaakt er beter bij de carnaval als een biertje? Waar het hart van vol is stroomt de mond van over en natuurlijk drinken ze op de bühne tijdens een optreden graag een biertje ! Angst om tekst te vergeten hoeven ze niet te hebben want dan gaan ze toch gewoon jodelen ! En dat doen ze dan ook uit volle borst bij deze lekkere meezinger ,,Bestel een bier jodel hier ''Nieuwe carnavalskraker van de band Nicht-geklaut Wat smaakt er beter bij de carnaval als een biertje? Waar het hart van vol is stroomt de mond van over en natuurlijk drinken ze op de bühne tijdens een optreden graag een biertje ! Angst om tekst te vergeten hoeven ze niet te hebben want dan gaan ze ...See more
'':
fade
slide
Rating: